Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο παράνομος τζόγος έστειλε 10 άτομα στα κρατητήρια Ηρακλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους τελικά, όλοι οι τζογαδόροι που βρέθηκαν να παίζουν παράνομο παιχνίδι σε μαγαζί του Ηρακλείου Κρήτης.

Συνελήφθησαν, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, δέκα άτομα, εννέα Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Η σύλληψή τους έγινε μετά από έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε ότι δύο εκ των Ελλήνων κι ο αλλοδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνοι της επιχείρησης, είχαν επιτρέψει σε επτά ακόμα Έλληνες, τη συμμετοχή στη διενέργεια παράνομου «Texas Poker», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνιδιού, 2.087 μάρκες, 25 τράπουλες και ένα σύστημα καταγραφής με κάμερες ασφαλείας. Ακόμα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη. Το ποσό, που κατασχέθηκε, θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ