Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ανατροπή στην εξαφάνιση της 20χρονης από την Πάρό – Κατήγγειλε τον πατριο της για βιασμό – Τι ισχυρίζεται η μητέρα της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Πάρο η εξαφάνιση της 20χρονης Νεκταρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha η 20χρονη προσήλθε χθες στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια και διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς ότι είναι καλά κι ότι έφυγε με τη θέληση της.

Η 20χρονη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αποκάλυψε ότι ο πατριος της την βίαζε από όταν ήταν 15 ετών και ότι στο παρελθόν είχε φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές για τον ίδιο λόγο.

Η 20χρονη, που σε αυτή φάση φιλοξενείται στο σπίτι ξαδέρφης της στα Καμίνια, υπέβαλε μήνυση κατά του πατρίου της και όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός έχουν δρομολογηθεί  οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα της πάντως, με δηλώσει της στο syropress.gr επιχείρησε να διαψεύσει το ρεπορτάζ του Alpha. «Όλα είναι ψέματα. Οσα έδειξε ο Alpha και όσα γράφτηκαν τριγύρω σε δημοσιεύματα, δεν ισχύουν!! Το παιδί ακόμη δεν το έχουμε βρει!! Δεν έχει μιλήσει κανένας από την οικογένεια μαζί του. Σόι και συγγενικά πρόσωπα στην Αθήνα ούτε καν έχουμε για να είναι εκεί».

Όσον αφορά την κατηγορία κατά του συζύγου της δήλωσε  «το παιδί ο πατριός της το έχει πάρει από μωρό. Το έχουμε μεγαλώσει με χίλιες στερήσεις και πολλή δουλειά!» και υποστήριξε ότι κάποιοι έβαλαν την κόρη της να τον κατηγορήσει «Χίλια τις εκατό κάποιοι την βάζουν να τα λέει όλα αυτά. Εχω τον πόνο του παιδιού μου έχω και όλα αυτά τα ψέματα» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ