Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Λύκος επιτέθηκε σε οικογένεια στην Πάρνηθα και τους άρπαξε τον σκύλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια τρομακτική εμπειρία βίωσαν ο διευθυντής προγράμματος του Myradio 104,6, Νίκος Νικολακόπουλο και η 14χρονη κόρη του στην Πάρνηθα, καθώς την ώρα που κατευθύνονταν στο πάρκινγκ έξω από το καταφύγιο Μπάφι ένας λύκος τους ακολούθησε και επιτέθηκε στον σκύλο τους.

«Γυρίζω και βλέπω την κόρη μου πίσω και τον σκύλο, τον οποίο τον έχει δαγκώσει ένας μαύρος λύκος, παθαίνω σοκ, φωνάζω δυνατά, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικολακόπουλος, μιλώντας στο Mega.

Η κόρη του φοβισμένη, άφησε το λουρί και ο λύκος άρπαξε το σκυλί και εξαφανίστηκε στο δάσος. Ο ίδιος προσπάθησε να τρομάξει τον λύκο για να σώσει το σκυλί, αλλά δεν τα κατάφερε. «’Ήταν ένα καταπληκτικό σκυλί και έχουμε στεναχωρηθεί πολύ. Θα μπορούσαμε να μην έχουμε γυρίσει. Ο λύκος βεβαίως πήγε για το σκύλο, αλλά αν δεν είχαμε τον σκύλο θα μπορούσε να πήγαινε σε μένα ή στην κόρη μου» τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με προεδρικό διάταγμα του 1985 απαγορεύονται τα οικόσιτα ζώα στους εθνικούς δρυμούς ακόμα κι αν φορούν λουράκι ή φίμωτρο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ