Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ιωάννινα: απίστευτη γραφειοκρατία οδήγησε στον θάνατο τον γάτο μιας φοιτήτριας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεκρός μέσα στον ιμάντα των αποσκευών, στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων βρέθηκε ο γάτος μίας νεαρής φοιτήτριας, η οποία ταξίδευε αεροπορικώς.

Η περιπέτεια του ζώου είναι πραγματικά απίστευτη και η ιδιοκτήτριά του είναι αποφασισμένη πλέον να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες μετά το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε και μετέδωσε το epiruspost της έφεραν ένα χαρτόκουτο για να πετάξει ο γάτος. Όπως υποστήριξε η κοπέλα, η κυρία στο γκισέ, επέμεινε ότι έτσι πρέπει να γίνει,γιατί όπως της είπε, ο γάτος δεν χωρά, καθώς η πτήση είναι γεμάτη.

Η κυρία επέμενε ο γάτος να μπει στο κουτί, η κοπέλα έλεγε ότι το ζώο δεν θα κάτσει μέσα και στο τέλος το ζώο αναστατώθηκε άρχισε να τρέχει και μπήκε στον χώρο, που βρίσκεται ο ιμάντας με τις αποσκευές.

Για πολλές ώρες, οι προσπάθειες αναζήτησης του γάτου απέβησαν άκαρπη αλλά τελικά το ζώο βρέθηκε πεθαμένο. Για 4 εκατοστά διαφοράς στο κουτί- όπως εξήγησε η κοπέλα – μπόλικη γραφειοκρατία, πολλές ώρες αγωνίας, ώσπου να βρεθεί το αγαπημένο της ζωάκι, υπό τραγικές συνθήκες νεκρό…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ