Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Φόβοι μήπως εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα ο υποψήφιος βιαστής του Καρέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκάρει η καταγγελία της νεαρής γυναίκας, που άγνωστος επιχείρησε να τη βιάσει στον Καρέα. Της είπε πως εκτός από δάσκαλος είναι και κατά συρροή δολοφόνος!

Το αν και κατά πόσο ισχύουν τα λεγόμενά του διερευνάται από την αστυνομία, όμως,  η 28άχρονη είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό, που της συνέβη, στο ραντεβού του τρόμου, μ΄έναν άντρα, που είχε γνωρίσει σε κοινωνικό δίκτυο.

Οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ του ανθρώπου που αποπειράθηκε να βιάσει την 28άχρονη γυναίκα στον Καρέα. Την υπόθεση έχει αναλάβει από την πλευρά της, η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου, ο οποία σημείωσε πως η κοπέλα βίωσε μία τραυματική εμπειρία και θέλει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ο εφιάλτης της νεαρής γυναίκας ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν συναντήθηκε στο Παγκράτι με τον άνδρα που είχε γνωρίσει την προηγούμενη μέρα μέσω της εφαρμογής Facebook dating. Είχε ύψος 1,80-1,85 μ., ξυρισμένο κεφάλι, λευκό δέρμα κι ήταν αδύνατος.

Την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του για να πάνε κάπου κι ενώ φερόταν ως εκείνη τη στιγμή φυσιολογικά τελικά την οδήγησε σε μία ερημιά στον Καρέα πίσω απ΄ το στρατόπεδο Σακέτα.

Εκεί της ζήτησε να τον αγκαλιάσει, όπως κι έγινε αλλά στη συνέχεια έγινε εξαιρετικά πιεστικός κι όταν η γυναίκα αντιστάθηκε της επιτέθηκε και κατέβασε το παντελόνι του. Πέρασε όμως ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για καλή της τύχη και τσακώθηκε με τον οδηγό και τελικά η κοπέλα τον έπεισε να φύγουν.

Κατά τη διαδρομή προς το σημείο που την παρέλαβε, ισχυριζόταν ότι είναι δάσκαλος και κατά συρροήν δολοφόνος, ενώ γελούσε με απάθεια κι επιχείρησε να την πείσει ότι εκείνη έφταιγε για το προκλητικό ντύσιμό της.

Ο υποψήφιος βιαστής συνέχισε μετά το ραντεβού του τρόμου να της στέλνει μηνύματα, ωστόσο η κοπέλα τον έχει ήδη καταγγείλει στην Ασφάλεια, λέγοντας ότι μπορεί να τον αναγνωρίσει χωρίς επιφύλαξη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ