Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Πάτρα: Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα – Τροχαίο δυστύχημα ή αυτοχειρία;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θολό παραμένει το τοπίο για τις συνθήκες θανάτου 54άχρονου Πατρινού, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος ανήμερα των Θεοφανίων στο αυτοκίνητό του.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχιακή οδό Χρυσοπηγής – Λακκωμάτων στον δήμο Ερυμάνθου Αχαΐας. Προς το παρόν φαίνεται ν΄απομακρύνεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και εξετάζονται κυρίως τα σενάρια να συνέβη κάποιο τροχαίο δυστύχημα ή να προέβη σε αυτοχειρία.

Χθες το πρωί, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών εξέτασαν εκ νέου το αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού του οποίου βρέθηκε η σορός του 54χρονου, από πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς. Η τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος», ανέφερε πως δεν προέκυψαν ευρήματα, που να δικαιολογούν την έκρηξη στον κινητήρα εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Οι αρχές αξιοποιούν τη μαρτυρία βοσκού, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο, που βρέθηκε το αυτοκίνητο, όταν ακούστηκε η έκρηξη και στη συνέχεια ένα δυνατό μαρσάρισμα.

Αξιοποιούν επίσης και τη μαρτυρία 4 ποδηλατών, που ειδοποίησαν τις αρχές. Φέρονται να είδαν το διερχόμενο αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή και λίγο αργότερα, όταν πλησίασαν στην περιοχή, είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε μπουκάλι στον χώρο αλλά δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν είχε μέσα εύφλεκτο υλικό.

Κάποιες άλλες πηγές λένε ότι ο 54άχρονος είχε προειδοποιήσει πριν λίγο καιρό πως θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή του. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση ίσως το άνοιγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ