Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε μοριακά τεστ με 25 ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά τον δήμαρχο Νεάπολης στη συζήτηση για το πλαφόν στα μοριακά τεστ παρενέβη και  δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, αποκαλύπτοντας ότι ο δήμος Χαλανδρίου έχει εξασφαλίσει μοριακά τεστ για τους εργαζόμενος του στην τιμή των 25 ευρώ από τον Μάιο.

«Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την τιμή του μοριακού τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού και για την επιβολή πλαφόν στα 47 ευρώ, που παρουσιάστηκε ως δήθεν μεγάλη παρέμβαση στην ελεύθερη αγορά, ενημερώνω ότι ο δήμος Χαλανδρίου έχει ενεργή σύμβαση με ιδιωτικό εργαστήριο για την ανίχνευση κορωνοϊού για τους υπαλλήλους του δήμου με μοριακό τεστ στην τιμή των 25 ευρώ, από τον Μάιο του 2021» γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο facebook ο Σίμος Ρούσος . Προσθέτοντας ότι «η τιμή αυτή επιβαρύνεται με 10 ευρώ εφόσον γίνεται μαζικά σε χώρο του δήμου ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για κατ’ οίκον δειγματοληψία στην τιμή των 40 ευρώ».

«Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πια ότι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το τεστ ελέγχου παρέχεται δωρεάν στις δομές υγείας…» σημειώνει με νόημα.

https://www.facebook.com/simosroussosprofile/posts/4921866977878003

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ