Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η επιστράτευση ιδιωτών γιατρών – Ποιες ειδικότητες αφορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την επίταξη ιδιωτών  γιατρών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με το ΦΕΚ εξουσιοδοτείται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών παθολόγων, πνευμονολόγων, αναισθησιολόγων και γενικών ιατρών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

3466634

346643

Με νεότερο ΦΕΚ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προσδιορίζει την έναρξη της επιστράτευσης στις 12 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί και για διάστημα ενός μήνα.

«Επιτάσσουμε από ώρα 8:00 π.μ. της 12ης.1.2022 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός τις υπηρεσίες αφενός μη επιταχθέντων έως σήμερα ιατρών, που διατηρούν ενεργείς συμβάσεις με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και αφετέρου μη συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών ιατρών, ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας, Αναισθησιολογίας και Γενικής Ιατρικής, οι οποίοι έχουν την επαγγελματική τους έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας», αναφέρεται.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ