Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Καπραβέλος: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης με διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την επίπλαστη εικόνα ότι λόγω της παραλλαγής Όμικρον η κατάσταση στην Ελλάδα είναι ελεγχόμενη, διαψεύδει ο Νίκος Καπραβέλος. Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» έκανε λόγο για «στρογγυλεμένες αλήθειες» και «καλά καλυμμένο ψέμα», υπογράμμισε ότι η κατάσταση δεν ελέγχεται, και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη με διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ.

«Το τέταρτο κύμα ακόμη δεν έχει τελειώσει, ακόμη έχουμε περιστατικά Δέλτα» τόνισε, προσθέτοντας ότι ακόμη δεν γνωρίζουν την επίπτωση της Όμικρον. «Όλα τα περιστατικά που έρχονται στο νοσοκομείο μας είναι βαριά» συμπλήρωσε.

«Αυτό που μας διακρίνει από όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης – γιατί πουθενά δεν ακούω αλλού διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ – είναι ότι το σύστημα έχει υπερβεί τα όριά του. Δηλαδή έχουμε υπερβεί όλες τις κλίνες εντατικής και υπάρχουν συμπολίτες μου διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, γεγονός που καθιστά τη χώρα μου τη μοναδική σε όλη την Ευρώπη. Εκτός ΜΕΘ διασωλήνωση δεν υπάρχει, εκτός ΜΕΘ ουσιαστικά δεν έχει καμία ελπίδα» υπογράμμισε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ