Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εντοπίστηκαν τα δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε – Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη διαδικτυακή του παρουσία.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» για να ανεβάζει τις προσωπικές στιγμές του.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη των δύο προφίλ που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν, μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο.

«Με ενημέρωσε (σ.σ. η 30χρονη καταγγέλλουσα) ότι υπήρχαν αρκετά επίμαχα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και αυτή τη στιγμή, 21/12 του 2021 ενεργά και αφορούν σε δύο διαφορετικά αρχεία βίντεο, με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία συμμετέχω εγώ», δήλωσε η 28χρονη καταγγέλλουσα.

«Φύλλο και φτερό» έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες σε βάρος του του, από όπου και κατάσχεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο, από το κινητό που κατασχέθηκε στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα, που έπεσε θύμα του γνωστού παρουσιαστή, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα κρατούσε αρχείο στον προσωπικό του υπολογιστή με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους, με τα ονοματεπώνυμα διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν στα επίμαχα βίντεο. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε στις αρχές ότι είναι πολύ πιθανό, όλα ή κάποια από αυτά τα βίντεο να βρίσκονταν αναρτημένα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Με ενημέρωσε μία κυρία ότι, από την προσωπική της αναζήτηση, προέκυψε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε όντως αναρτήσει πληθώρα αρχείων, βίντεο και φωτογραφιών, στα οποία απεικονίζονται διάφορες γυναίκες, σε πορνογραφικές παραστάσεις. Υπήρχαν και αρκετά επίμαχα αρχεία, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Μου απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τα επίμαχα βίντεο, τα οποία αφορούσαν εμένα. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και σήμερα ενεργά, στα οποία συμμετέχω εγώ με τον Παναγιωτόπουλο», αναφέρει στην κατάθεσή της η 30χρονη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ