Τρίτη 23 Μαΐου 2023

«Vor V Zakone»: Φως στην 1η δολοφονία ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του 2022 – Μέλος διαβόητης συμμορίας ο 41χρονος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέλος της διαβόητης «Vor V Zakone» φέρεται από Ρώσικα ΜΜΕ ότι ήταν ο 41χρονος τον οποίο δολοφόνησαν άγνωστοι στο Μοσχάτο μπροστά στα μάτια του παιδιού του και της γυναίκας του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Από το φονικό μέχρι σήμερα τόσο η σύντροφος του όσο και η 5χρονη κόρη τους δεν έχουν βγει καθόλου από το διαμέρισμα τους 1ου ορόφου,φίλοι και συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονται συνεχώς μαζί τους, ενώ οι περίοικοι στην γειτονιά του Μοσχάτου είναι συγκλονισμένοι.

Μερικές ημέρες πριν από την δολοφονία είχε προηγηθεί κλοπή του αυτοκινήτου τους μέσα από το γκαράζ της πολυκατοικίας, αυτό όμως δεν έβαλε σε υποψίες τον 41χρονο.

«Vor V Zakone»

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος, θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης, ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone» και οι αρχές στην Ελλάδα περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Μετά τις αποκαλύψεις των Ρώσικων ΜΜΕ, η κατάθεση της συντρόφου του θεωρείται από την Αστυνομία ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως ο 41χρονος ίσως να είχε δημιουργήσει στην Ελλάδα το δικό του παράνομο δίκτυο.

Επιπλέον, η σύντροφος του είναι ο μοναδικός άνθρωπος που να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του 41χρονου.

Σε κάθε περίπτωση η γυναίκα αυτή γνωρίζει πολλά και μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες, καθώς ο 41χρονος όλα τα χρόνια παρουσίας του στη συγκεκριμένη γειτονιά του Μοσχάτου απέφευγε συστηματικά επαφές με τους περίοικους όμως η σύντροφός του ήταν αρκετά πιο κοινωνική.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ