Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Τραγωδία στην Άρτα: Αφαίρεσαν τον έναν πνεύμονα του 16χρονου – Με έμφραγμα ο πατέρας – Στο νοσοκομείο και η έγκυος μητέρα του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα όπου 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι.

Στη συνέχεια ο 16χρονος μην μπορώντας να αντέξει το γεγονός ότι σκότωσε τον 33χρονο θείο του, έστρεψε την καραμπίνα προς το εαυτό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του και αδερφού του θύματος.

Ο 16χρονος τραυματίσθηκε πολύ βαριά σε θώρακα και λαιμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας. Εκεί του αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός του πνεύμονας, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι ο 16χρονος θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Για ένα – δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του και ευτυχώς δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα.

Όμως η τραγωδία δεν τελείωσε! Μερικές ώρες μετά την κηδεία του αδελφού του ο οποίος έπεσε νεκρός από το μονόβολο του γιου του, ο πατέρας του 16χρονου υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται και αυτός στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Ενώ, σε άλλο θάλαμο, νοσηλεύεται η σύζυγος του και μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ