Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Σέρρες: Αρνήτρια απειλεί με διαζύγιο τον σύζυγό της επειδή εμβολίασε το 13χρονο παιδί τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Σέρρες μια ανεμβολίαστη γυναίκα έγινε έξαλλη με τον σύζυγό της, μόλις έμαθε πως εκείνος εμβολίασε το 13χρονο παιδί τους. Η αρνήτρια, έστειλε εξώδικο στον σύζυγό της και απειλεί πλέον με διαζύγιο.  

Η απόφαση ενός άνδρα στις Σέρρες να εμβολιάσει τον 13χρονο γιο του χωρίς την συναίνεση της συζύγου του, η οποία δεν είναι εμβολιασμένη, προκάλεσε την οργή της. Η γυναίκα επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της και του ζήτησε να προχωρήσει σε εξώδικο σε βάρος του συζύγου της, προκειμένου να τον εμποδίσει να κάνει το ίδιο και με το μικρότερο παιδί τους.

Τι λέει ο δικηγόρος της

«Μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε πως ο σύζυγός της εμβολίασε τον μεγάλο τους γιο επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να προχωρήσουμε σε εξώδικο σε βάρος του» δηλώνει στα serraikanea.gr, ο δικηγόρος της γυναίκας, Ιωάννης Γιάντσιος.

«Του κατέστησε σαφές πως αν εμβολιάσει και το δεύτερο παιδί τους θα προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου. Προσπάθησα να αντιληφθώ αν το ζευγάρι είχε προβλήματα και αν ο εμβολιασμός του παιδιού ήταν η αφορμή. Κατάλαβα όμως πως ήταν η αιτία και πως θα κάνει πράξη της απειλή της» κατέληξε ο δικηγόρος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ