Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Οι πολίτες ώρες στις ουρές, κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας κάνουν ακόμα διακοπές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με απίστευτη ταλαιπωρία ξεκίνησε για χιλιάδες πολίτες το νέο έτος. Και σήμερα, από νωρίς το πρωί, σχηματίζονται και πάλι τεράστιες ουρές έξω από τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και τις ελάχιστες δημόσιες δομές που διενεργούν PCR tests.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας  κάνουν ακόμα… διακοπές αφού, μετά τη δήλωση της αναπληρώτριας Υπουργού, Μίνας Γκάγκα, ότι δεν είναι απαραίτητο το PCR, δεν ασχολήθηκε καθόλου με το να επεκτείνει τη λίστα με τα δημόσια νοσοκομεία στα οποία γίνεται το τεστ δωρεάν.

Στο Χαλάνδρι, έξω από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, μίλησε πολίτης ο οποίος, με λυγμούς, περιέγραψε ότι χρειάζεται να περιμένει στην ουρά για να κάνει τεστ κάθε τρεις μέρες ώστε να μπορεί να επισκεφθεί τη γυναίκα του που νοσηλεύεται με καρκίνο στον Άγιο Σάββα, κι ενώ τα τεστ σε ιδιωτικά θεραπευτήρια κοστίζουν 60 ευρώ κατά μέσο όρο.

Αντίστοιχη εικόνα και στο ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας, όπου πολίτες περιμένουν στην ουρά από τις 4 ξημερώματα ώστε να κάνει δωρεάν τεστ, αφού έφυγε άπραγος χωρίς να εξυπηρετηθεί.

oures alexandras rapid skai

Όπως λένε οι περισσότεροι, σπεύδουν να κάνουν PCR είτε γιατί έχουν συμπτώματα είτε γιατί το χρειάζονται για να επιστρέψουν στη δουλειά μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Δείτε ακόμη: Χωρίς oίκτο! Ο ΕΟΔΥ διώχνει τον κόσμο που περιμένει ώρες στις ουρές κι ο Πλεύρης τρέχει στα κανάλια
 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ