Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Τους έσωσε η κοπή της πίτας των χειμερινών κολυμβητών αλλιώς θα είχαν πνιγεί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυο άτομα κινδύνεψαν να πνιγούν από τα ρεύματα στη θαλάσσια περιοχή του Καρτερού, κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης του Ηρακλείου αλλά τους έσωσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των χειμερινών κολυμβητών…

Η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ηρακλείου και Γουρνών επρόκειτο να κοπεί στην παραλία της Αμνισσού, 7 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης, όταν ξαφνικά οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τις φωνές δυο ατόμων μέσα στη θάλασσα.

Οι κολυμβητές είτε δεν γνώριζαν για τα υπόγεια ρεύματα στη συγκεκριμένη περιοχή, είτε νόμιζαν πως μπορούν άνετα να κολυμπήσουν βρίσκονταν σε κίνδυνο με αποτέλεσμα να εκπέμψουν βοήθεια!

Σύμφωνα με το Cretalive, o πρόεδρος του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ηρακλείου Σπύρος Καμπαξής, άκουσε τις φωνές των δυο κολυμβητών και βούτηξε για να τους σώσει. Ο ένας από τους δυο όμως, πιθανόν από τον φόβο του, τον τράβηξε με δύναμη μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πνιγεί κι ο ίδιος.

Τελικά προσέτρεξαν κι άλλοι κολυμβητές κι έβγαλαν τα δυο άτομα αλλά και τον κ. Καμπαξή κι έτσι το μπάνιο πρωτοχρονιάτικα δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία !

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ