Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Χωρίς oίκτο! Ο ΕΟΔΥ διώχνει τον κόσμο που περιμένει ώρες στις ουρές κι ο Πλεύρης τρέχει στα κανάλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη  φαίνεται ότι είναι η ανησυχία των πολιτών για τον κορονοϊό, καθώς από το πρωί έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές στις  κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ.

Χαρακτηριστικές είναι εικόνες που κατέγραψε το πρωί η κάμερα του OPEN από το Αιγάλεω και τη Νέα Σμύρνη, όπου από το συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες και περίμεναν υπομονετικά να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ.

Και ενώ οι πολίτες με υπευθυνότητα παρατάχθηκαν έξω από τις κινητές μονάδες, η κυβέρνηση συνεχίζει να ευνοεί τα ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα. Γιατί πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η απόφαση να λειτουργήσουν σήμερα μόλις δύο κινητές μονάδες στην πολυπληθέστερη περιφέρεια της Ελλάδας, την Αττική;

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newscenter δεν δόθηκε καν παράταση μετά τις 15.00 παρά το γεγονός ότι οι ουρές δεν είχαν αραιώσει.

Υπάλληλοι του ΕΟΔΥ ενημέρωναν τον κόσμο που περίμενε ώρες στις ουρές ότι θα εξυπηρετηθούν μόνο όσοι προλάβουν. Τουλάχιστον, ο πολιτικός τους προϊστάμενος πρόλαβε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις τρέχοντας από το ένα κανάλι στο άλλο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες εικόνες ταλαιπωρίας επαναλήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη και βέβαια θα ήταν παράλογο οιοσδήποτε να απαιτήσει από τον υπουργό να επιδείξει ενσυναίσθηση ώστε να δοθεί παράταση για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Εξάλλου, υπάρχουν και τα ιδιωτικά κέντρα στα οποία μπορούν να απευθυνθούν…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ