Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Για κακούργημα ο Αιγύπτιος για την ομηρία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 34χρονος Αιγύπτιος, που το βράδυ του Σαββάτου (01/01) κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα, απειλώντας να ανατινάξει την πολυκατοικία.

Σε βάρος του 34χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Η ομηρία διαδραματίστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην οδό Αλκιβιάδου 55.  Ο 34χρονος πήγε αρχικά στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι και με την απειλή μαχαιριού την αναγκασε να τον ακολουθήσει στο δικό του διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου κλείδωσε την πόρτα και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Η αδελφή της πρώην συντρόφου του κάλεσε την αστυνομία και έξω από την πολυκατοικία έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της πυροσβεστικής.  Αργά το βράδυ οι αστυνομικοί κατάφεραν να  τον αιφινιδάσουν και να  τονσυλλάβουν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ