Συναγερμός στην Αστυνομία την Πρωτοχρονιά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ένας άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο και να απειλεί την κοπέλα του. Επί τόπου ειδοποιήθηκαν να τρέξουν άνδρες από την Άμεση Δράση κι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση απελευθέρωσής της ενώ το κτήριο εκκενώθηκε.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ένας αλλοδαπός άνδρας, ο Αχμέτ, από την Αίγυπτο, έδειρε κι άρπαξε όμηρο τη σύντροφό του υπό την απειλή μαχαιριού. Ο ίδιος απειλεί να τινάξει την πολυκατοικία κρατώντας φιάλη υγραερίου.
Το περιστατικό συνέβη μετά από θυελλώδη καβγά, που είχαν κι ο ίδιος φέρεται να την άρπαξε από το σπίτι της στο Γαλάτσι και να την πήγε στο δικό του επί της οδού Αλκιβιάδου 55, στον 2ο όροφο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ειδικός διαπραγματευτής.
Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την ΕΛΑΣ και στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνδρας μπήκε σε σπίτι δύο αλλοδαπών γυναικών, βουλγαρικής καταγωγής και άρπαξε τη μία.