Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

«Μάχη» σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι – Δέκα περιπολικά και ΜΑΤ βρήκαν μέσα 400 άτομα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο επιβλήθηκε σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι, μετά από έλεγχο της αστυνομίας.

Το μαγαζί διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε με μουσική πέρα από το προβλεπόμενο ωράριο, ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε αυτό 400 άτομα!

Περισσότερα από 10 περιπολικά έφτσαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί στις 2.30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.AΣ. επιχείρησαν να μπουν μέσα, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες και μετά από διαπαραγματεύσεις που διήρκησαν μισή ώρα, τους επέτρεψαν τελικά να μπουν.

Στο μαγαζί υπήρχαν τουλάχιστον 400 άτομα και άρχισαν να βεβαιώνονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να κόψουν μόλις 50 πρόστιμα, καθώς κάποια στιγμή επικράτησε ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει έξω από το μαγαζί ακόμα και διμοιρία ΜΑΤ!

Στο μαγαζί επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο δεκαπέντε ημερών, ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος στο πλαίσιο του αυτοφόρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω μαγαζί στο Μπουρνάζι δεν είναι η πρώτη φόρα που επιχειρεί να παρακάμψει τα μέτρα για την πανδημία για τον κορονοϊό, καθώς έχει λειτουργήσει παράνομα και σε άλλα lockdown.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ