Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Απαγωγή Κυπαρίσση: Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητούν οι απαγωγείς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποσό περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ φέρονται ότι ζήτησαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση από την οικογένεια του, ενώ είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το βράδυ της Τρίτης (28/12) καθώς επέστρεφε στο σπίτι του.

Την εξαφάνισή του δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Πιό συγκεκριμένα, την στιγμή της απαγωγής του ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο το οποίο άκουσε τους δράστες να τον εγκλωβίζουν και να τον επιβιβάζουν σε όχημα.

Ο φίλος του επιχειρηματία έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι απαγωγείς δεν έχασαν χρόνο, έστειλαν σχεδόν αμέσως μήνυμα στην οικογένεια του επιχειρηματία για τα χρήματα που απαιτούν για την απελευθέρωση του.

Λίγη ώρα μετά την απαγωγή οι δράστες πυρπόλησαν τα δύο οχήματα τα οποία χρησιμοποίησαν σε απόσταση 6 χιλιομέτρων.

Πληροφορίες από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης, ενώ ψάχνουν παντού που βρίσκεται αιχμάλωτος των δραστών ο επιχειρηματίας.

Δείτε τι έχει προηγηθεί:
Γιώργος Κυπαρίσσης: Βρήκε τους απαγωγείς στην είσοδο του σπιτιού του – Στα Σπάτα έκαψαν οι δράστες τα αυτοκίνητα της απαγωγής

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ