Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Κυπαρίσσης: Βρήκε τους απαγωγείς στην είσοδο του σπιτιού του – Στα Σπάτα έκαψαν οι δράστες τα αυτοκίνητα της απαγωγής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει ένας επιχειρηματίας από το Ντράφι. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε ταβέρνα στο Ίλιον. Όταν επέστρεφε στο σπίτι του, βρήκε στην είσοδο τους απαγωγείς.

gk 05

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε άμεσα από τους οικείους του και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, εντοπίστηκαν και 2 καμμένα αυτοκίνητα στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους απαγωγείς του επιχειρηματία οι οποίοι τα έκαψαν ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

gk 04

Ο επιχειρηματίας Γ.Κ. διατηρεί κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων και κατοικεί στο Πικέρμι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ήδη έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια ο αδερφός και η γυναίκα του θύματος.

gk 06
Το σημείο στο οποίο βρέθηκαν καμμένα τα αυτοκίνητα των δραστών

Ο ίδιος επιχειρηματίας στις αρχές Αυγούστου του 2020 είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στην επιχείρηση του επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μενίδι.

gk 02

Τότε, ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απαίτησε από τον επιχειρηματία να του δώσει τις εισπράξεις, εκείνος αντιστάθηκε και τότε, ο ληστής τον πυροβόλησε στο πόδι.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ