Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Τραγικό! Στα αζήτητα κοριτσάκι που παρέσυραν και σκότωσαν διερχόμενα ΙΧ στην Αθηνών – Κορίνθου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια τραγική ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Αθηνών – Κορίνθου συγκλονίζει. Ένα κοριτσάκι ηλικίας μεταξύ 12-15 ετών, παρασύρθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το παιδί παρασύρθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν προφανώς επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Δυστυχώς πίσω από αυτό το τραγικό συμβάν κρύβεται μαι ακόμη πιο τραγική ιστορία. Το παιδί αυτό το ανήλικο βλασταράκι δεν το αναζήτησε κανείς μέχρι τώρα. Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις αρχές και να βοηθήσει να βρεθεί η οικογένεια της.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το κοριτσάκι είχε μαύρα μαλλιά και φορούσε γκρι φόρμα, γκρι φούτερ και ροζ αθλητικά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικης πεζής αγνώστων στοιχείων (παράσυρση) – Αναζήτηση οικείων

Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ ASICS ” και χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ