Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πάτρα: Υπάλληλος καταστήματος εξευτέλισε δύο ανήλικες – Νόμιζε ότι είχαν κλέψει και τις έγδυσε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα πρωτοφανές  περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα μέσα σε κατάστημα ενδυμάτων όταν υπάλληλος ανάγκασε δύο 16χρονες να γδυθούν. 

Τα δύο κορίτσια είχαν πάει στο κατάστημα για τα γιορτινά τους ψώνια την Παραμονή των Χριστουγέννων. Δεν βρήκαν κάτι που να τους άρεσε και κινήθηκαν προς την έξοδο του καταστήματος.

Όμως, μόλις πέρασαν την πόρτα χτύπησε ο συναγερμός και τότε εμφανίστηκε μια βλοσυρή υπάλληλος η οποία τις ρώτησε αν έχουν κλέψει κάτι!

Αν και οι ανήλικες απάντησαν αρνητικά, η υπάλληλος με το έτσι θέλω τους ζήτησε να την ακολουθήσουν στα αποδυτήρια του μαγαζιού και εκεί απαίτησε να… βγάλουν όλα τα ρούχα τους και τα παπούτσια τους!

Τα τρομοκρατημένα κορίτσια έμειναν με τα εσώρουχά τους, ενώ η υπάλληλος εξέταζε εξονυχιστικά τα ρούχα και τα παπούτσια, για να διαπιστώσει αν της έλεγαν αλήθεια.

Όταν ο έλεγχος τελείωσε η γυναίκα είπε στις ανήλικες να ντυθούν και τις οδήγησε στην έξοδο. Το περίεργο είναι ότι όταν πέρασαν την μαγνητική πύλη ο συναγερμός χτύπησε και πάλι, για άγνωστο λόγο!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, τα κορίτσια επιστρέφοντας στα σπίτια τους περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στις οικογένειές τους τον πρωτοφανή εξευτελισμό που βίωσαν. Όπως λένε οι συγγενείς τους, αν η υπάλληλος πίστευε πως είχαν κλέψει κάτι, θα έπρεπε να καλέσει την Αστυνομία.

Από την πλευρά της, η εργαζόμενη υποστήριξε πως έκανε έλεγχο στις κοπέλες, αλλά ποτέ δεν τους ζήτησε να βγάλουν τα ρούχα τους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ