Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανέβαζε φωτογραφίες σε site πορνό και πριν 7 μήνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ ταυτόχρονα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Αυτή τη φορά, θα πρέπει να δικαιολογήσει γιατί πριν από 15 χρόνια τράβηξε sex tape με την τότε -42χρονη σήμερα- σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Σήμερα η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο μεσήλικας παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ