Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα ποινική δίωξη μετά από τρίτη μήνυση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας την Δευτέρα το πρωί κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα

Ειδικότερα, την Κυριακή κατατέθηκε ακόμη μία μήνυση, η τρίτη κατά σειρά από πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η κοπέλα διαπίστωσε πως κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους.

Έτσι, λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας η εισαγγελέας άσκησε νέα ποινική δίωξη.

Η νέα μήνυση αφορά σε προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του την περίοδο 2004 – 2006. Μάλιστα, σύμφωνα με το GrTimes τα βίντεο με τις ερωτικές συνευρέσεις της κοπέλας με τον παρουσιαστή υπάρχουν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 10 το πρωί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε στον 1ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί για τις προηγούμενες υποθέσεις. Ο παρουσιαστής κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, γύρω στις 9.30 εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Δείτε ακόμα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα στον ανακριτή με ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ