Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα στον ανακριτή με ανοιχτό το ενδεχόμενο προφυλάκισης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντιμέτωπος με ανακριτή και εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 58χρονος παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να απολογηθεί για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα με ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και της προφυλάκισης.

Ο ίδιος πως ισχυρισθεί ότι διέγραψε εδώ και τρία χρόνια τα βίντεο και ότι άλλο πρόσωπο τα βρήκε και τα ανέβασε σε site του εξωτερικού.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα τέσσερις περιπτώσεις γυναικών οι οποίες έχουν πέσει θύματα της δράσης του παρουσιαστή, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να τα εντοπίσουν.

Για το λόγο αυτό, κάποιες από αυτές ενδεχομένως και σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προσκομίσουν στοιχεία για να τα ερευνήσουν οι αρχές.

Επίσης, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εμπλακεί στην έρευνα και η Οικονομική Αστυνομία για διερεύνηση πιθανού κέρδους από τα sextapes σε τουλάχιστον 5 πορνοσάιτ του internet.

Αν αποδειχθεί ότι παρουσιαστής κέρδιζε χρήματα από «ροζ εμπόριο», οι κατηγορίες θα έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία ψάχνει να βρει και να ανασύρει σβησμένα αρχεία σεξουαλικού περιεχομένου στους τρεις υπολογιστές Apple που κατέχει και το καινούργιο iPhone, καθώς η πρώτη καταγγέλλουσα, η 30χρονη κοπέλα στη μήνυση που του έκανε, υποστηρίζει ότι μέσα στους υπολογιστές υπήρχαν αρχεία με φωτογραφίες και porn videos από 50 γυναίκες.

Την ίδια ώρα, η δεύτερη καταγγέλλουσα στη μήνυση της αναφέρει, ότι υπάρχουν 12 βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν 9 κοπέλες τα οποία βρίσκονται σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα με πορνό περιεχόμενο.

Με αυτά τα δεδομένα, ίσως οι καταγγελίες να μην είναι μόνο δύο αλλά δεκάδες για τον «Αρβύλα», που είχε μετατρέψει το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και το εξοχικό του στην Αλόννησο σε «ροζ στούντιο» παραγωγής αισθησιακών ταινιών, πολλές φορές χωρίς καν τη συναίνεση των νεαρών παρτενέρ που αποτελούσαν τα θύματα της ανελέητα διαστροφικής δράσης του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ