Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε βρέφος 4 μηνών με κάταγμα στο κεφάλι κι εγκεφαλική αιμορραγία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγώνας δρόμου για να μεταφερθεί από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη ένα βρέφος 4 μηνών, που υπέστη κάταγμα στο κεφάλι κι εγκεφαλική αιμορραγία.

Συγκεκριμένα μεγάλη αλλά και άμεση ήταν η κινητοποίηση για να μεταφερθεί εγκαίρως από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη η μικρή Νάντια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά κι έπρεπε να μεταφερθεί εκτάκτως ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο xanthinea.gr το μόλις 4 μηνών βρέφος υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να σημάνει «συναγερμός» για την άμεση μεταφορά της σε θεραπευτήριο της συμπρωτεύουσας.

«Χριστούγεννα σήμερα δεν πρόλαβα να ευχηθώ σε ανθρώπους που αγαπάω και τους νοιάζομαι , μιας και η εφημερία κάθε άλλο από ήρεμη είναι! Οι ασθενείς πολλοί. Άλλοι με απλά προβλήματα και άλλοι με σοβαρότερα. Ανάμεσα στους δεύτερους και η μικρή Νάντια, που μόλις στους 4 πρώτους μήνες ζωής της χρειάστηκε να κλάψει γιατί χτύπησε. Κάταγμα στο κρανίο, αιμορραγία στον εγκέφαλο είπε η αξονική. Η κινητοποίηση μεγάλη, τα τηλεφωνήματα πολλά. Διακομιδή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.Η μικρή Νάντια έφτασε σώα έχοντας στο στόμα της μια πιπίλα» τόνισε ο Φώτης Καζαντζίδης, γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης περιγράφοντας την περιπέτεια του μωρού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ