Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή – Νέες καταγγελίες σε βάρος του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα Πιρλή, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Κάποιες εξ’ αυτών δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί». Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι του έστειλαν δύο νέα βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν δύο βίντεο. Εκτός από τα δύο που ήδη γνωρίζουμε. Πρόκειται για δύο άλλες κοπέλες που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Οι συγκεκριμένες, αλλά κι άλλες θα κάνουν καταγγελία. Περμένουμε εξελίξεις στην υπόθεση. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

O Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε τα Χριστούγεννα στο κελί και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή. Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ