Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Θεσσαλονίκη: Αντιεμβολιαστής κόλλησε κορονοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό και τελικά…πέθανε η μητέρα του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένας δεδηλωμένος αντιεμβολιαστής μεσήλικας άνδρας στη Θεσσαλονίκη εσκεμμένα κολλήσε κορονοϊό, ώστε να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης. Στη συνέχεια, όμως, άθελα του τον μετέδωσε στη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα του, με αποτέλεσμα αυτή να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με καταγγελία από τον κύκλο της ηλικιωμένης, που δημοσιεύει το Voria.gr, η άτυχη γυναίκα είχε καθυστερήσει να εμβολιαστεί αφενός επειδή φοβόταν και αφετέρου επειδή είχε επηρεαστεί από τις διφορούμενες απόψεις του περίγυρου της.

Η ηλικιωμένη έκανε τελικά την πρώτη δόση, μετά την επιβολή των τελευταίων περιορισμών για τους ανεμβολίαστους.  Αφού εμβολιάστηκε συνάντησε τον γιο της, ο οποίος είχε κολλήσει κορονοϊό αλλά δεν το γνώριζε και την κόλλησε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρνει στο φως η Voria.gr, ο αντιεμβολιαστής γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο καθόλη τη διάρκεια της νόσησης του. Ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται να του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό και όχι οι ανεμβολίαστοι, καθώς οι πρώτοι έχουν μεγάλο ιικό φορτίο, και τον προέτρεψε να μην επισκεφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του το νοσοκομείο. Ο γιατρός από τον Βόλο φέρεται να τους συμβούλεψε να έχουν μηχάνημα παροχής οξυγόνου στο σπίτι, αλλά να μην επισκεφθούν το νοσοκομείο, ακόμα και όταν ο κορεσμός πέσει κάτω από 90.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου της έπεσε στο 75, και διαγνώστηκε με οξεία πνευμονία. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα κατέληξε, ενώ ο γιος της συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιεμβολιαστής γιος αρνείται ακόμα και σήμερα ότι κόλλησε εκείνος τη μητέρα του. Αντιθέτως υποστηρίζει ότι η μητέρα του, ούσα μερικώς εμβολιασμένη, ήταν αυτή που τον κόλλησε. Παραμένει, δε, κατά του εμβολιασμού.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ