Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Άγιο Όρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον μοναχό που αγνοείται – Βρέθηκε η βάρκα του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού,  ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Χθες το μεσημέρι βράθηκε η λέμβος στην οποία επέβαινε.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος έχει ως εξής:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό ενημερώθηκε  το απόγευμα της 22/12/2021, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..  Ο 58χρονος επέβαινε σε λέμβο και είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, οι οποίες από κοινού ξεκίνησαν άμεσα εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, με την συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Χτες το μεσημέρι εντοπίστηκε από Π.Λ.Σ. η λέμβος χωρίς επιβαίνοντες και ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ