Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεν δέχεται τη συγγνώμη του η καταγγέλουσα – Τι στοιχεία έχουν προκύψει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη», δήλωσε στο Star η 28χρονη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της. Από την πλευρά του μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 28χρονης έλαβε ένα ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

Ποιος του τηλεφώνησε το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που διώκεται για κακούργημα θα απολογηθεί τη Δευτέρα (27.12.2021). Όπως ανέφερε ο Alpha ο παρουσιαστής είχε ήρεμο βράδυ στο κελί των κρατητηρίων, ενώ δέχθηκε και ένα τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο του συμπαραστέκεται.

Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται και «ξεσκόνισε» το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο για να δουν αν υπήρχαν σε λάπτοπ και υπολογιστές βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αν υπήρξαν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου ίσως να έχει ανεβάσει βίντεο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ