Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Κατέβασα τα βίντεο πριν τρία χρόνια» – Τι είπε στον ανακριτή (βιντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του» ανέφερε στον Alpha ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, κ. Γιώργος Δακούρας και πρόσθεσε πως: «Έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος περιορίστηκε να πει στον ανακριτή ότι πράγματα «ανέβασε» τα ακατάλληλο βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί σήμερα. «Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος στον ανακριτή.

Ο παρουσιαστής ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και πήρε τον δρόμο για την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

Τι δείχνουν οι έρευνες μέχρι στιγμής

Από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στα σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει αποσύρει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία η γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Χθες μία κοπέλα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τελικά δεν πήγε, όμως μίλησε με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

Μέχρι αυτή την ώρα από καμία αστυνομική αρχή της χώρας δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση που να αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η έρευνα συνεχίζεται.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ