Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Έχασε τη μπάλα ο δήμαρχος – «Mνημείο απαξίας» η απάντησή του στα social media για το σόου με το Ρουβά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα αυγά και τα πασχάλια- παρότι διανύουμε μέρες Χριστουγέννων- έχει χάσει ο δήμαρχος Αθηναίων μετά την πρωτάκουστη κίνησή του να σκορπίσει και πάλι πακτωλό χρημάτων στο πλαίσιο αυτή τη φορά της πρωτοχρονιάτικης γιορτής.

Μιας γιορτής που θα είναι one man show και θα κοστίσει πάνω από 210.000 ευρώ.

Η κριτική που δέχτηκε πήρε τη μορφή χιονοστιβάδας καθώς για ένα τραγουδιστή-και την αφεντιά του- χωρίς καθόλου κόσμου λόγω των πανδημικών μέτρων πετά στον αέρα χρήματα που θα μπορούσαν να δώσουν πραγματική χαρά σε εκατοντάδες πολίτες αντί για φαντασμαγορικά πορφυρογέννητα τερτίπια

Αφού η ανακοίνωση μέσω της Τεχνόπολης δεν βρήκε ανταπόκριση – αντιθέτως έδειξε περίτρανα τη σπατάλη- και μετά τον ορυμαγδό τον επικρίσεων ο δήμαρχος προσπάθησε να απαντήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Για να πει τι; Απολύτως τίποτε… Προφανώς οι δικοί του επικοινωνιολόγοι δεν έχουν το «Know-how» τον συναδέλφων τους στο Μαξίμου και δεν τον συμβουλεύουν καλά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook: «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή από τον δήμαρχο που άκουσον-άκουσον την κριτική για τον πακτωλό των χρημάτων που σκορπά αλόγιστα τη θεωρεί «κάτι σαν τα κάλαντα».

Για το δήμαρχο μιζέρια είναι η αντίδραση στη σπατάλη, Μιζέρια είναι που με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να πληρωθούν λογαριασμοί της ΔΕΗ για να μην κόβεται το ρεύμα στον κόσμο. Έτσι δίνεις χαμόγελο στον κόσμο και όχι με φαντασμαγορικά τερτίπια που κάποιοι δεν θα τα δουν από την τηλεόραση γιατί πολύ απλά δεν θα έχουν ρεύμα.

Και πολλά άλλα… Αλλά όταν είσαι πορφυρογέννητος αυτά σου μαθαίνουν αυτά κάνεις!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ