Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταγγελίες από κοπέλες για δύο νέα βίντεο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε μία ακόμη αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, που εκπροσωπεί την δεύτερη καταγγέλλουσα, υπάρχουν δύο νέα βίντεο που αφορούν την υπόθεση.

Ο δικηγόρος μιλώντας στον Alpha υπογράμμισε: «Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου».

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Παράλληλα σήμερα με ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ γνωστοποιεί ότι κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά από έρευνα που διεξήχθη χθες στην κατοικία του. Οι συσκευές απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ