Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Σύλληψη αλλοδαπού στην Αθήνα για συμμετοχή στο ISIS

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένας 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική σήμερα στην Αθήνα ως ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση ISIS. Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται μέσα στον Δεκέμβρη το συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ