Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ομολόγησε μεν, αλλά!… – Θα τον μηνύσει και τρίτο θύμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετανιωμένος ζητώντας συγγνώμη εμφανίσθηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την σύλληψη του. 

Ωστόσο, την Τετάρτη (22/12) η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη η οποία κράτησε τουλάχιστον δύο ώρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και κατέσχεσαν λάπτοπ, usb και σκληρούς δίσκους τα οποία έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τόσο το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, όσο και άλλους χώρους όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα επόμενα 24ωρα, μία τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή η οποία έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της σε αναρτήσεις πορνογραφικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σε ότι αφορά όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, φέρεται να υποστήριξε πως όντως είχε δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019 και είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο. «Λίγες μέρες αργότερα το κατέβασα. Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος έχει κάνει την αναπαραγωγή.»

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ