Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Εξοργισμένος ο Καπραβέλος με την κυβέρνηση: Δεν παίρνουμε βασικά μέτρα, τα αναβάλλουμε γιατί «προέχει η οικονομία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Είμαι θυμωμένος, χάνονται άδικα τόσες ψυχές. Προφανώς έπρεπε να παρθούν μέτρα πολύ νωρίτερα», τόνισε στο OPEN ο διευθυντής Β΄ ΜΕΘ Παπανικολάου Ν. Καπραβέλος. Ακόμα, δήλωσε πως τα self test είναι μια κοροϊδία και πως καταρρέουν τα νοσοκομεία και εμείς συζητάμε για μέτρα μετά τις 3 Ιανουαρίου.

«Στο νοσοκομείο μου τελειώνει άλλη μία μαρτυρική εφημερία, χωρίς καμία κλίνη ΜΕΘ. Τίποτα δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Όλες οι κλίνες ΜΕΘ είναι covid. Τα υπόλοιπα περιστατικά, τα non covid, δεν έχουν πού να πάνε. Με ρωτάτε αν πάνω σε αυτό το τσουνάμι της Δέλτα έρθει και ένα άλλο, της Όμικρον, ή Χι, Ψι, Ωμέγα. Τότε, δεν πρέπει να βγαίνουμε από τα σπίτια μας. Όχι να παρθούν μέτρα», σημείωσε ο κ. Καπραβέλος και πρόσθεσε: Δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου κάνουμε σύμβαση με τον κορωνοϊό ότι δεν θα χτυπήσει την πατρίδα μας και μετά θα πάρουμε τα μέτρα, όταν δεν έχουμε πού να νοσηλεύσουμε τους ασθενείς με Δέλτα;»

«Είμαι θυμωμένος, δεν μπορώ να βλέπω να χάνονται άδικα τόσες ανθρώπινες ψυχές. Είμαστε σε μαύρα Χριστούγεννα. Έχουμε πει χίλιες φορές τι πρέπει να γίνει. Την ξέρουμε την πανδημία, αλλά γυρνάμε γύρω-γύρω. Δεν παίρνουμε βασικά μέτρα, τα αναβάλλουμε γιατί “προέχει η οικονομία”, αλλά «η υγεία και η ζωή είναι πάνω από όλα. Η Πολιτεία που έχει όλα τα δεδομένα και ξέρει τι γίνεται στα νοσοκομεία μας, πρέπει να πάρει πιο αποφασιστικά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της», κατέληξε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ