Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος» – Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να δήλωσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στους αστυνομικούς σύμφωνα με τον Alpha, ενώ εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις αρχές.

Οι έρευνες των αρχών δεν θα περιοριστούν μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στον τόπο καταγωγής του και όπου είχε επαγγελματική δραστηριότητα, όπως στην Αλόννησο.

Ο παρουσιαστής μέσω του κ. Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί τονίζει ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για την διευκόλυνση των ερευνών και έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Παράλληλα χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις φήμες για το ενδεχόμενο αναχώρησής του στο εξωτερικό. «Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Τέλος ο κ. Δακουράς αναφέρει: «Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».

Με χειροπέδες στο διαμέρισμά του

Φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε στο διαμέρισμά του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το βράδυ της Τετάρτης.

Συνοδευόμενος από πέντε αστυνομικούς και έναν εισαγγελέα, ο πρώην παρουσιαστής που παραδόθηκε νωρίτερα στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε στο διαμέρισμά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το seleo.gr.

Οι Αρχές θα κάνουν φύλλο και φτερό το διαμέρισμά του, προκειμένου να ερευνηθούν οι ηλεκτρονικοί του υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι κινήσεις του στο διαδίκτυο αλλά και το αρχείο βίντεο και φωτογραφιών που διαθέτει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ