Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Εργαζόμενη σε σουλβατζίδικο πήγε στον ΕΦΚΑ να διεκδικήσει τα ένσημα της και συνελήφθη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια απίστευτη καταγγελία έγινε από το «Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού», για μια γυναίκα η οποία εργαζόταν σε συνοικιακό σουβλατζίδικο και διεκδικούσε τα ένσημά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, την Πέμπτη 9/12 σε προκαθορισμένο ραντεβού στον ΕΦΚΑ Αμαρουσίου εκδικαζόταν η καταγγελία της εργαζόμενης η οποία  διεκδικούσε τα ένσημά της από συνοικιακό σουβλατζίδικο της Πεύκης, όταν εισέβαλαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να συλλάβουν την εργαζόμενη ύστερα από μήνυση της εργοδότριας.

Για την σύλληψη της γυναίκας τo σωματείο καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την αύριο Πέμπτη (23/12) στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας της Πεύκης.

«Απέναντι στα αφεντικά που μας βλέπουν μόνες και αδύναμες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοινωση «εμείς δεν εκφοβιζόμαστε από τις κινήσεις τους γιατί έχουμε η μία την άλλη. Απαντάμε με συλλογικούς αγώνες, διεκδικήσεις, παρεμβάσεις και συναδελφική αλληλεγγύη. Δε θα αφήσουμε καμία συναδέλφισσα μόνη απέναντι στα αφεντικά. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Καλούμε τα συνάδελφά μας να οργανωθούμε και να μαζικοποιήσουμε τους αγώνες μας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ