Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ζάππειο: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 14χρονο για να του πάρουν το κινητό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ανήλικων έπεσε ένας 14χρονος, το βράδυ της Κυριακής, στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ανήλικος, το βράδυ της Κυριακής είχε κλείσει ραντεβού με έναν από τους τρεις ανήλικους δράστες στην πλατεία Συντάγματος. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα για τη μουσική.

Ο 14χρονος όταν έφτασε στην πλατεία Συντάγματος εκεί εκτός από τον νέο του «φίλο» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο τον περίμεναν ακόμα δύο άτομα. Άρχισαν να συνομιλούν και τότε η τριάδα πρότεινε στο 14χρονο να πάνε στο Ζάππειο.

Λίγη ώρα αργότερα τα τέσσερα αγόρια βρέθηκαν στο Ζάππειο. Εκεί η τριάδα άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στον 14χρονο. Του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο του. Όταν το θύμα αρνήθηκε, τότε οι δράστες ηλικίας 15, 14 και 13 ετών άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Παρότι πήραν τα αντικείμενα που ήθελαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γονείς του 14χρονου ειδοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς για το συμβάν, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να μεταβεί στο Ζάππειο.

Σε βάρος των ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, όπως και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ