Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Έδεσσα: «Ένιωθα ότι όλο μου το κεφάλι αιμορραγεί από τις σφαλιάρες» – Η μαρτυρία της 17χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον 33χρονο σύντροφό της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 17χρονης κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 33χρονο σύντροφό της πριν λίγες μέρες στην Έδεσσα.

Η 17χρονη μίλησε στο Star, περιγράφοντας όλα τα δραματικά που έζησε στα χέρια του συντρόφου , όταν, επιστρέφοντας από διασκέδαση, της είχε στήσει καρτέρι και την έδειρε.

«Γνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα, ήταν περίοδος καραντίνας και με γοήτευσε το μυαλό του, ήταν εύστροφος και είχε τρόπο να προσελκύει τις γυναίκες. Υπήρχαν διαλείμματα στη σχέση, έντονοι τσακωμοί, είχε προηγηθεί ένα περιστατικό, με είχε ρίξει μέσα σε ένα μαγαζί, χρησιμοποιούσε απειλές, υπήρχε κλιμακούμενη βία. Με έκανε να πιστεύω ότι με αγαπάει και κατάφερε να με θυματοποιήσει πάρα πολύ.

Δεν το είπα εξαρχής στη μητέρα μου, δεν γνώριζε, παρόλα αυτά ενώ εγώ έβλεπα σημάδια έκανα ότι δεν τα έβλεπα. Η μητέρα μου δεν ήξερε τίποτα για τα σημάδια βίας μέχρι το τελευταίο περιστατικό. Δεν μπορούσα να βγω έξω με τις φίλες μου, απαγορευόταν, δεν μπορούσα να πάω σε ένα μαγαζί, όταν πήγαινα μου έλεγε θα χωρίσουμε. Μου έδινε να καταλάβω ότι δεν ήθελε να βγαίνει μόνη μου και ότι ότι δεν ήταν κάτι παράλογο και έτσι το υιοθέτησα και εγώ. Είχε έρθει η φίλη μου, θα κοιμόταν σπίτι μου, βγαίνουμε μια χαρά όλα ωραία, εκεί έρχεται και ο άνθρωπος αυτός στο μαγαζί. Δεν είχαμε επικοινωνία, καθόταν σε δική του παρέα. Με έφερε ένας φίλος μου στο σπίτι. Μέχρι να ψάξω τα κλειδιά στην τσάντα μου, αυτός βρέθηκε από πίσω μου και άρχισε να με βρίζει και να με δέρνει με μανία. Με έσυρε από τα μαλλιά, με έριξε πάνω σε ένα καπό, με έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητο και συνέχισε να με χτυπάει. Μου σκούπισε τα αίματα για να μην τα δει η μητέρα μου, πίστευε ότι δεν θα της πω. Όταν του είπα ότι θα τον καταδώσω στην αστυνομία, μου είπε τόλμα και έλα να δεις τι θα γίνει. Έπειτα κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο και γύρισα σπίτι ξυπόλητη με αίματα και κλάματα στη μητέρα μου και της είπα με ξυλοκόπησε και ότι πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο γιατί εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι όλο μου το κεφάλι αιμορραγεί από τις σφαλιάρες. Στην αρχή από το σοκ δεν κατάφερα να φωνάξω, έπειτα όμως όταν με έσερνε από τα μαλλιά φώναξα άφησέ με θα με σκοτώσεις αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει», είπε μεταξύ άλλων στη συγκλονιστική της εξομολόγηση η 17χρονη από την Έδεσσα. Ο 33χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία της μητέρας της 17χρονης και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ