Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ξάνθη: Άγνωστος κρατώντας μαχαίρι καταδίωξε γυναίκες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ξάνθη, με πρωταγωνιστή άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα να απειλεί στον δρόμο δύο γυναίκες, κρατώντας μάλιστα μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η μία εκ των δύο γυναικών γνωστοποίησε λεπτομέρειες για την επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντας για τον τρόπο δράσης του άνδρα.

Ο δράστης φορούσε κόκκινο σκούφο, ενώ οι δύο κοπέλες τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να γλιτώσουν. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη.

ξανθη αγνωστος με μαχαιρι 2

«Σας παρακαλώ αν κάποιος τον δει να καλέσει αμέσως την αστυνομία. Τον ψάχνουν σε όλη την Ξάνθη. Μην κυκλοφορείτε μόνες σας γυναίκες με παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες. Μας έκλεισε τον δρόμο και πήγε να μας μαχαιρώσει. Φωνάζαμε απεγνωσμένα βοήθεια. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δρόμο την ώρα που ήταν πράσινα τα φανάρια προς το κατάστημα Vicko. Γλιτώσαμε όταν ένας οδηγός μας μάζεψε με το αυτοκίνητο του. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ήρθε και απείλησε μέχρι και τον οδηγό με το μαχαίρι. Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα ΔΙΑΣ που μόλις τους καλέσαμε ήρθαν κατευθείαν» σημειώνει το θύμα της επίθεσης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ