Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Σέρρες: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβεράδων από ομάδα ατόμων – Δεν ήθελαν να πληρώσουν την παραγγελία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν διανομείς φαγητού στις Σέρρες την Κυριακή το απόγευμα με ένας από τους φαγητοδιανομείς να καταλήγει στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες epiloges.tv, μετά από τηλεφώνημα για παραγγελία που δέχτηκε μια εταιρεία, ένας διανομέας με μηχανάκι ανέλαβε να την παραδώσει.

Πλησιάζοντας στο σημείο της παράδοσης βρέθηκε σε μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων που όταν τον είδαν άρχισαν να τον φωνάζουν για να πάει προς το μέρος τους.

Αυτός νομίζοντας ότι τον περιμένουν για να παραδώσει την παραγγελία, τους πλησίασε. Όταν ζήτησε να πληρωθεί, του είπαν ότι συνεννοήθηκαν με τον υπεύθυνο του καταστήματος ότι θα περνούσαν από εκεί για να πληρώσουν.

Ο νεαρός θέλησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία του για να επιβεβαιώσει το γεγονός και τους φώναζε να μην απομακρυνθούν. Εκείνη την στιγμή άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν από το κατάστημα είδαν ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο έστειλαν άλλους διανομείς για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Η συνέχεια ήταν να δεχθούν δέχτηκαν και εκείνοι και μάλιστα στον έναν που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί άμεσα κατάφεραν με αιχμηρό αντικείμενο που πέταξαν, να του σκίσουν το φρύδι.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία.

Ενώ, ακόμα ένας διανομέας, όπως αναφέρει το epiloges.tv, διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς είναι χτυπημένος στο κεφάλι.

Το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ