Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Rapid test σε εμβολιασμένους – «Αδειάζει» ο Εξαδάκτυλος την κυβέρνηση: «Δεν έχουμε εισηγηθεί κάτι τέτοιο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίγες ώρες πριν από τις ανακοινώσεις για νέα μέτρα στις γιορτές, με στόχο την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εξέφρασε ενστάσεις για υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς, εάν η Επιτροπή έχει κάνει σχετική εισήγηση στην Κυβέρνηση, ο κ. Εξαδάκτυλος υπογράμμισε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τρίτης και ως εκ τούτου δεν έχει προηγηθεί κάποια εισήγηση.

Όπως είπε, έχει συζητηθεί το μέτρο για δωρεάν self test, καταχωρημένο, που θα κάνουν και οι εμβολιασμένοι για την είσοδο σε χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης. Ωστόσο, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Ενστάσεις για το υποχρεωτικό rapid test σε εμβολιασμένους, εξέφρασε στην ίδια εκπομπή και ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως είναι αρκετή εν όψει ρεβεγιόν μία ισχυρή σύσταση για self test. Δεν χρειάζεται, είπε, να βάλουμε τους εμβολιασμένους σε μία διαδικασία rapid testing.

Δείτε ακόμη:

Τεστ από την τσέπη τους θα πληρώνουν οι εμβολιασμένοι για να μπαίνουν σε χώρους εστίασης!

Kυβέρνηση των χαρατσιών και στα rapid test! Έχουν χάσει την μπάλα και επανέρχονται με τιμωρία και ατομική ευθύνη

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ