Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Σφίγγα ο Τσιόδρας – Αρνήθηκε να απαντήσει σε ποιον δόθηκε η μελέτη (βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιμένει να μην απαντά στο καίριο ερώτημα σε ποιον τελικά δόθηκε η περίφημη μελέτη για τη θνητότητα στις ΜΕΘ ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ο καθηγητής βρέθηκε σε εκδήλωση του ΕΚΠΑ για την πανδημία και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε «σε ποιον άνθρωπο συγκεκριμένα δόθηκε η μελέτη».

Ο κ Τσιόδρας εμφανίστηκε εμφανώς ενοχλημένος με την ερώτηση. Τόσο ενοχλημένος  που αφενός αρνήθηκε να απαντήσει και αφετέρου διέκοψε τη δημοσιογράφο λέγοντας:

«Σας παρακαλώ πολύ, εδώ είναι επιστημονικό φόρουμ» και αφού τόνισε πως «η ερώτηση αυτή δεν είναι επιστημονική» σημείωσε πως η απάντησή του «δόθηκε την περασμένη Πέμπτη με δήλωση». Δείτε το στιγμιότυπο από το 1:49.46

Τις ημέρες των γιορτών είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα που υπάρχουν

Το ενδεχόμενο να υποκρύπτεται ένα κύμα της παραλλαγής Όμικρον μέσα στο κύμα της μετάλλαξης Δέλτα που ήδη επικρατεί στη χώρα μας, άφησε ανοιχτό ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Όπως είπε, «η κατάσταση στην Ευρώπη μάς ανησυχεί, μπορεί να οδηγήσει και σε μία μεγάλη πανδημία της Όμικρον στην Ευρώπη γι’ αυτό παραμένουμε σε επιφυλακή και επαγρύπνηση και αν χρειαστεί να προταθούν επιπλέον μέτρα»

Ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε ωστόσο ότι τις ημέρες των γιορτών είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα που ήδη υπάρχουν.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ