Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αθήνα: Πληθαίνουν ανησυχητικά οι επιθέσεις ληστείας σε βάρος ανηλίκων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aνησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα φαινόμενα επιθέσεων σε ανηλίκους στο κέντρο της Αθήνας ακόμα και σε σημεία κατάμεστα από κόσμο και σε ώρες αιχμής.

Δύο τέτοιες επιθέσεις σημιεώθηκαν μόνο την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Πιό συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Νίκης, γύρω στις 9 το βράδυ ενώ ήταν ακόμα ανοιχτά τα καταστήματα, δύο κορίτσια, 15 και 16 ετών, απειλήθηκαν από τρεις νεαρούς που τις πλησίασαν, ότι θα τις ξυλοκοπήσουν. Οι νεαροί άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν πάνω τους τα κορίτσια και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Στο Μοναστηράκι

Δύο ώρες νωρίτερα, δύο άλλοι νεαροί πλησίασαν έναν 15χρονο στην πλατεία στο Μοναστηράκι και αφού τον απείλησαν, με μαχαίρι, τού άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Την ίδια μέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Ηρώδου Αττικού, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς οι οποίοι, λίγο νωρίτερα, είχαν ληστέψει συνομήλικούς τους.

Μάλιστα οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και οι αρχές αναζητούν τώρα αν σχετίζονται και με άλλες ληστείες οι οποίες διαπράχθησαν στην περιοχή του Συντάγματος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ