Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Στις Σέρρες η πρώτη λεχώνα με κορονοϊό, που πήρε μονοκλωνικά αντισώματα – Όλα πήγαν καλά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμόγελα κι αισιοδοξία σκόρπισε η είδηση μίας εγκύου, που κόλλησε κορονοϊό αλλά πήρε μονοκλωνικά αντισώματα και τόσο η ίδια όσο και το μωρό, που γέννησε, χαίρουν άκρας υγείας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για την πρώτη έγκυο, που πήρε μονοκλωνικά αντισώματα, η οποία γέννησε το μωρό της στο νοσοκομείο Σερρών με φυσιολογικό τοκετό σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής των ιατρικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και επικεφαλής της Γυναικολογικής και Μαιευτικής κλινικής, Δημήτρης Μπαλαξής, «μητέρα και νεογνό χαίρουν άκρας υγείας».

«Αισθανόμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εγώ και οι συνεργάτες μου στην Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Σερρών για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της πρώτης γυναίκας εγκύου στην οποία χορηγήσαμε μονοκλωνικά αντισώματα στο τρίτο τρίμηνο της κυήσεως μετά από νόσηση Covid-19», τόνισε.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι και σε δεύτερο περιστατικό που εφαρμόσαμε την ίδια αγωγή θα έχουμε την ίδια εξέλιξη. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για την συμμετοχή τους στην αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών», ανέφερε ο κ. Μπαλαξής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ