Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν άλλον νεκρό! Μακάβριο μπέρδεμα με γραφείο κηδειών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε χωριό του Έβρου κατά τη διάρκεια μιας κηδείας ενός ηλικιωμένου άνδρα, με τους συγγενείς να ανοίγουν το φέρετρο και να αντικρίζουν άλλο νεκρό.

Το περιστατικό, όπως γράφει το evros-news διαδραματίστηκε στο χωριό Μαυροκκλήσι Σουφλίου Έβρου. Ένας ηλικιωμένος άνδρας πέθανε από παθολογικά αίτια στην Αθήνα, όπου ζούσε αλλά η οικογένεια του αποφάσισε να ταφεί στον τόπο καταγωγής του στον Έβρο. Έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες με γραφείο τελετών και περίμεναν για να τον κηδέψουν.

Πήγαν λοιπόν όσοι μπορούσαν ελέω πανδημίας στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία για τη νεκρώσιμο ακολουθία, ώστε στη συνέχεια να γίνει η ταφή του στο νεκροταφείο του χωριού.

Όταν όμως έφτασε η νεκροφόρα κι ανοίχθηκε το φέρετρο, τόσο η οικογένεια όσο κι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι σοκαρίστηκαν γιατί διαπίστωσαν πως μέσα στο φέρετρο βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας!

Έτσι διαπιστώθηκε, πως είχε γίνει λάθος κατά την παραλαβή της σορού από το νεκροτομείο του νοσοκομείου κι ειδοποιήθηκαν κι οι συγγενείς του άλλου νεκρού, οι οποίοι ετοιμάζονταν να θάψουν έναν άλλον, επίσης άγνωστό τους, σε νεκροταφείο της πρωτεύουσας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ