Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Κακοκαιρία: Διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμους της Αττικής – Μπλακ άουτ σε χωριά της Κρήτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, σε σημεία των Αχαρνών, της λεωφόρου Φυλής και της Πάρνηθας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έκλεισαν η οδός Φιλίας των Λαών στις Αχαρνές, από το ύψος της Φιλελλήνων προς την Πάρνηθα και η λεωφόρος Φυλής, από το ύψος της Μονής Κλειστών προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ρεύμα προς καζίνο, από το ύψος της ταβέρνας «Πίνδος».

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Σφακίων έχουν προκληθεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τον νομό Χανίων.

Συγκεκριμένα, χωριά των Σφακίων όπως το Ασφένδου και το Ασκύφου έχουν μείνει χωρίς ρεύμα μετά από πτώση κολόνας της ΔΕΗ στην περιοχή του Φραγκοκάστελου.

Οπως ανέφερε μιλώντας στα “Χανιώτικα Νέα” ο δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης έχει ειδοποιηθεί η ΔΕΗ και ο εργολάβος προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Οσον αφορά το οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία γίνεται κανονικά ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγο των έντονων καιρικών φαινομένων

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ