Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Πληθαίνουν τα περιστατικά με αρνητές του κορονοϊού – Βίντεο και μαρτυρίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά την αρπαγή των του γυμνασιάρχη από την Πιερία από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», πληθαίνουν τα περιστατικά «αντικοινωνικού ακτιβισμού» κατά των εμβολίων και των μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες ένας αυτοαποκαλούμενος «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» όταν του αρνήθηκαν την είσοδο σε ΚΕΠ χωρίς Rapid Test,  μαινόμενος άρχισε να ζητά να δει τα πιστοποιητικά των υπαλλήλων και να τους απειλεί ότι θα τους καταγγείλει για την παραβίαση των συνταγματικών του δικαιωμάτων. Ο προϊστάμενος για να τον κατευνάσει του έδειξε το πιστοποιητικό του, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό.

Το βίντεο δείχνει το περιστατικό.

Αφού γνωστοποιήθηκε το περιστατικό ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και να ελεγχθεί, εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της παράνομης βίας, τετελεσμένη και σε απόπειρα, όπως και της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Επίθεση για γιατρό στην Πάτρα

Ανάλογη επίθεση δέχθηκε χθες η αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου στην Πάτρα, Άννα Μαστοράκου. Η κύρια Μαστοράκου βρισκόταν σε εκδήλωση της Περιφέρειας με θέμα τον εμβολιασμό, όπως περιέγραψε η ίδια στο pelop.gr, ένα άτομο την ειδοποίησε να κατέβει στο ισόγειο για να παραλάβει ένα έγγραφο.

Στο ισόγειο την περίμενε μια ομάδα ανθρώπων που άρχισε να την αποκαλεί δολοφόνο και επέμεναν να της δώσουν ένα έγγραφο το οποίο με ψευδοεπιχειρηματολογία τεκμηρίωνε ότι τα εμβόλια δολοφονούν. Αλλά τα άτομα αυτά δεν έμειναν εκει.  Όταν η κυρία Μαστοράκου επιχείρησε να αποχωρήσει από το χώρο του συνεδρίου την ακολούθησαν και άρχισαν να την τραβάνε.

mastorakou e1625207475870 873x432 1

«Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι. Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» δήλωσε, εμφανώς αγανακτισμένη στο pelop.gr η κυρία Μαστοράκου.

Τα ανησυχητικά αυτά περιστατικά δημιουργούν ερωτήματα για το, αν υπάρχει διασύνδεση μεταξύ των πρωταγωνιστών τους από πόλη σε πόλη. Μάλιστα σύμφωνα με το pelop.gr οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να διερευνούν το ενδεχόμενο αυτό.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ